Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
    Снимки не съм правил
    Че то има ли смисъл .. на едно приятелче (колега от Нисан форума) фаровете му са Депо и каза , че са ужас и сега си купи втора ръка оригинални и си ги направи Аз нямам лични впечатления , но съм чувал само лоши думи за тях.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• не ми свети левото око...
      Не ксенона(който по принцип се едно не свети) а габарита..
      Понадзърнах там заранта... Ама никаква надежда не ме огря...
      Някой мой ли, да помогне кък се сменя таз ламба ???

AR 155 2.0 16V Never Forget You
      AR 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
        не ми свети левото око...
        Не ксенона(който по принцип се едно не свети) а габарита..
        Понадзърнах там заранта... Ама никаква надежда не ме огря...
        Някой мой ли, да помогне кък се сменя таз ламба ???

Махни и другата Иначе габарита ти се намира отгоре вляво точно до лупата - има 2 пластмаски (като щипка) стискаш ги и дърпаш

Comment

• Емо ,кажи ми баце как се сваля задната седалка и облегалка ,че нещо ми се опъва.
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
            Емо ,кажи ми баце как се сваля задната седалка и облегалка ,че нещо ми се опъва.
            Хич не помня .. горната част е на болтове отдолу и на щипки отгоре мисля. Долната трябва да има щипки също , без болтове (ако не се лъжа са от предната страна).

Ако съм излъгал за нещо се извинявам , ама просто не си спомням.

Comment

Емо ,кажи ми баце как се сваля задната седалка и облегалка ,че нещо ми се опъва.
              Това е пълен кошмар ако за пръв път го правиш...
              1во е седалката : както каза Еммо е хванат със 2 щипки от пред на всяка страна, само че е толкова здраво че не се бори на рака няма да стане. По добре вземи или железен клуч или дълга отверка, гледаи каде е горе долу щипката и пъхай инструмента като го ползаш като лостче... ще излезе така
              ... докато го разбрах 1 седмица нон-стоп със псувни и натоварване на амортисиорите
              2ро е облегалка : там е по лесно просто са болтове.
              Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Мерси момчета..
                alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Мерси момчета..
                  Жалко че няма и емотикони със френското знаме...
                  Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                    Отделно и нещо много важно за тези фарове... при регулиране няма линия както на оригиналните а просто разпръсната светлина.
                    Като погледнеш самият фар - рефлектора отразява хубаво но резултата на стената е плачевен. И аз говоря от опит така че не се занимавайте с глупости.
                    Прости ми за въпроса ама незнам как да си обясня,че се пръска светлината заради рефлектора при условие,че лупата я насочва и ламарината вътре я одрязва на линия.
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      Махни и другата Иначе габарита ти се намира отгоре вляво точно до лупата - има 2 пластмаски (като щипка) стискаш ги и дърпаш

от къде да га взема ,марка за тез ламбички ??
                      AR 155 2.0 16V Never Forget You
                      AR 166 2.4 JTD

Comment

• Виж.. нямам идея кое какво орязва или отразява а и не съм експерт.
                        Въпроса е че като обикновен "потребител" съм видял какъв е резултата и той като такъв не ми харесва.
                        Който иска нека си слага каквото фарове иска. Само споделих мнение. Не го налагам.
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Не знам , не съм и търсил .. аз мойте съм ги нахнал откакто карам колата Сега съм с нови по-различни габарити

Comment

Марката няма значение, модела и аз не го помня ... H5W-нещо си. Може да я свалиш и да я занесеш в магазина да ти дадат същата. Струват 10-15 лв едната.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Колеги ,крушката на предния габарит е модел H6W....и аз мойте съм ги махнал .
                              alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Към колегата който питаше за фарове Депо.Купих си нови такива за Фиат мареа с лупи.Изглеждаха добре,рефлектора на дългите беше супер.Но късите бяха трагедия и лупата стоеше една мътна,млечно бяла и пръскаше светлина навсякъде и заслепяваше.След един месец отворих единия фар,както и очаквах рефлектора вътре в лупата беше отчайващ,лъскаво-матов без никаква отражаемост.Пратих го за рециклиране в стрелча.Слагам една снимка на Депо рефлектор и на същия рециклиран в Стрелча.Слагам снимка и на целия фар Депо вече рециклиран.Рефлектора на дългите не съм го барал и както се вижда си е супер.
                                Attached Files
                                Last edited by 688757; d.m.y г., 09:14.

Comment

Working...
                                X